Nieuwsbrief Februari 2024

Beste chiroliefhebbers!

De eerste maand van 2024 zit er reeds op. Dat betekent dat februari voor de deur staat! En een nieuwe maand betekent dan weer dat er een nieuwe Chironieuwsbrief te lezen is.

Zondag 11 februari

Op deze zondag organiseren de leiders opnieuw hun jaarlijkse leidersbrunch. In bijlage vindt u de infobrief waar onder andere in staat hoe u zichzelf, vrienden en familie kan inschrijven voor dit gastronomisch spektakel.

Aansluitend is het gewoon Chiro vanaf 14u.

Zondag 18 februari

Gewoon Chiro.

Zondag 25 februari

Gewoon Chiro.

Zondag 3 Maart

Gewoon Chiro.

Zondag 10 Maart

 

Gewoon Chiro.

Zondag 17 Maart

🎉 Save the date: 17 maart is het zover! Ons gezellig frituurtje, georganiseerd door de tiptiens, staat klaar om jullie smaakpapillen te verwennen. 🍟🥳

Kom samen met vrienden en familie genieten van een heerlijk assortiment aan frietjes, snacks en sauzen. De sfeer zal bruisen op onze Chiro in Zwijndrecht, waar we jullie hartelijk verwelkomen voor een middag of een avond vol lekkernijen en gezelligheid.

Tot dan!

De tiptiens

Algemeen

 

Als u trouwens in februari nog online aankopen zou doen, vergeet dit dan zeker niet via Trooper te doen. Op deze manier steunt u onze Chiro zonder daarbij extra kosten te maken! Deelnemende winkels zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Torfs, Dreamland, Decathlon, etc. 

https://www.trooper.be/chirozwijndrecht

Groetjes de leiding! 😊