Home Op kamp
Samen op kamp PDF Afdrukken E-mailadres

 

Elke zomer opnieuw gaan we weer op kamp. De jongens van 1 tot 11 juli, de meisjes van 11 tot 21 juli. Zelfs als je nog geen lid bent, kan je mee! Wij hopen dat je het zo leuk vindt, dat je nadien ook verder wil blijven komen.

Het kamp gaat telkens door op een plaats in België met veel speelruimte en natuur. We doen er – meestal per leeftijdsgroep - leuke activiteiten en maken er veel plezier. De jongste groepen slapen in een gebouw, de oudere in tenten.

Op kamp eten alle deelnemers samen in groep . Er gaan volwassenen mee om te koken voor iedereen. Je kunt het aan de leiding doorgeven als je iets niet mag eten. De kookploeg houdt daar dan rekening mee.

 

Wat kost op kamp gaan?

Op kamp gaan kost wel wat geld, maar we proberen het zo betaalbaar mogelijk te houden. Er moet immers eten en spelmateriaal gekocht worden, en de groep moet huur betalen voor het terrein. Iedereen die meegaat, betaalt daar een klein deeltje van.

Dit jaar vragen we 120 euro per kind om gedurende 10 dagen mee op kamp te gaan. Van dit bedrag kan je een gedeelte terugkrijgen via je ziekenfonds (bezorg de leiding hiervoor het formulier van je ziekenfonds en zij vullen het voor jou in; je hoeft het nadien enkel nog bij je ziekenfonds binnen te brengen). Daarnaast bezorgen we je ook een attest dat je kan indienen met je belastingsaangifte, zodat je ook via die weg nog een deel kan recupereren.

Hebben je mama/papa het financieel moeilijk, dan kunnen ze steeds met de hoofdleider of hoofdleidster contact opnemen met het oog op een gespreide betaling van het kampgeld.

 

Medische fiche

Van iedereen die mee op kamp gaat hebben we een ingevulde medische fiche nodig. U vindt deze hier terug.

 

Nog meer info:

  • Klik hier en kom te weten waar we in het verleden al op kamp gingen.

Laatst aangepast op donderdag 25 augustus 2016 12:01
 
 

Wat is er te doen?

Geen evenementen