Home Chirokledij
Chirokledij PDF Afdrukken E-mailadres

 

Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokledij. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokledij kiezen. We voelen ons verbonden met mensen over heel Vlaanderen. Als we op zondag een andere Chirogroep tegenkomen met hun beige broekjes of rokjes, dan zien en voelen we naast de verschillen de grote verbondenheid.

 

We willen graag dat alle leden en de leiding zich comfortabel voelen in hun Chirokledij. Als iemand liever een broekrok draagt dan een rok, dan kan dat! Wij willen niemand ‘verplichten’ om dan toch een rok te dragen. Alle aangeboden Chirokleren kunnen, niets moet.

Een sweater, broek of rok, hemd, T-shirt, kost samen - afhankelijk van de maat – nieuw ongeveer 90 € voor de kleinsten en 110 € voor de grootsten. Voor de aankoop kan je terecht in één van de elf Chirowinkels “De Banier” (o.a. Kipdorp 30 te Antwerpen).

 

Naast de traditionele chirokledij heeft Chiro Zwijndrecht ook een eigen chirotrui waarvoor je terecht kan bij de leiding.

 

De chirokledij is van die kwaliteit dat ze vaak nog niet versleten is wanneer zoon of dochterlief zijn/haar uniform ontgroeid is. Daarom is er ons 2de hands aanbod tegen een 2de handsprijs. Hiervoor neem je best contact op met iemand van de leiding.

 

Laatst aangepast op donderdag 25 augustus 2016 11:59
 
 

Wat is er te doen?

Geen evenementen